Service

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij neem contact op met onze
klantenservice.

MEEST GESTELDE VRAGEN
Hoe laat ontvang ik mijn bestelling?

Ben je opzoek naar hoe laat je bestelling komt, kijk dan even op Postnl.

Let op: bij grote drukte kan het zijn dat de levering vertraagd is. Wij streven er naar om jouw bestelling de eerstvolgende werkdag te bezorgen wanneer je voor 16.00 uur hebt besteld.

Heeft Janson Dranken een veilige betaalomgeving?

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in je browser.

Op welke manieren kan ik betalen?

Online kun je betalen met iDEAL of creditcard (we accepteren Visa, MasterCard en American Express). In de winkel kan je betalen met je pinpas of met contant geld.

RETOURNEREN EN ONTBINDEN
Kan ik mijn bestelling na levering ontbinden?

Je hebt als consument het recht de bestelling te ontbinden binnen 30 werkdagen nadat de bestelling bij jou is bezorgd of nadat je deze hebt afgehaald. Voor terugname en ontbinding kun je contact opnemen met onze klantenservice (010-4348244). Zij bespreken met jou de vervolgstappen de wijze waarop de producten worden geretourneerd. Aan de retourname zijn mogelijk kosten verbonden.

Als je gebruik wilt maken van je recht op ontbinding kun je gebruik maken van het ontbindingsformulier, dat je hier kunt vinden. In plaats daarvan kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Je dient het ontbindingsformulier volledig in te vullen en met de producten die je retourneert mee te sturen / aan de bezorger af te geven op het moment van retourname. Wij vragen je om een kopie te maken van het retourformulier en te bewaren voor de eigen administratie.

Het door jouw betaalde bedrag voor de geretourneerde producten wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, op jouw rekening bijgeschreven (tenzij we met jou zijn overeengekomen om op een ander moment te betalen of het te retourneren bedrag te verrekenen). Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Hoe kan ik een webshop bestelling retourneren?

Om je bestelling te retourneren, kun je gebruik maken van het retourformulier. Via onderstaande link kun je het retourformulier downloaden. Het is belangrijk dat je dit formulier print en invult op het formulier wat en hoeveel je retourneert omdat we op basis van deze gegevens je geld crediteren.

DOWNLOAD HET RETOURFORMULIER

Wij vragen je bij het retourneren van een bestelling rekening te houden met het volgende:

Stuur de producten retour binnen 30 dagen na ontvangst of geef binnen deze periode aan dat je van jouw aankoop afziet
Indien je teruggave van het volledige aankoopbedrag wenst, dan mogen de producten niet geopend of beschadigd zijn. Je bent namelijk aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100%
Gebruik (indien mogelijk) de originele verpakking en stevige verzenddoos voor jouw retourzending
Bewaar het verzendbewijs goed dat je op het postkantoor ontvangt
Janson Dranken vergoedt de kosten van de retourzending

LET OP: voor een snelle afwikkeling van je retour vragen wij je het ingevulde formulier(retourbevestiging) toe te voegen aan je retour pakket
Klik hier voor de uitgebreide retourvoorwaarden

Stuur het pakket naar onderstaand retouradres:

Janson Dranken – webshop retouren
Spoorsingel 40
3134 XR VLAARDINGEN

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, wordt je iDeal betaling teruggestort op je rekening. Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze klantenservice.