Over ons


Janson Dranken


Hartelijk welkom bij Drankenhandel Janson. Met een lange historie als Drankenhandel Wemka in Vlaardingen, hebben wij in 2005 ons bedrijf omgedoopt tot “Drankenhandel Janson”. Met meer dan 1000 verschillende speciale bieren op voorraad mogen wij ons specialist noemen in speciale bieren. Daarnaast leveren we een compleet assortiment aan frisdranken, wijnen en binnen- en buitenlands gedistilleerd.

Horeca Groothandel
Als totaalleverancier op drankengebied van horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, schoolkantines, sportverenigingen etc. bevoorraden wij dagelijks met onze eigen bezorgdienst in de regio groot Rotterdam.

Slijterij
Met veel plezier verwelkomen wij zowel consumenten als horecaexploitanten in onze slijterij. Dozen wijn of kratten bier, wij zetten het zo voor u in uw auto. Deze kunt u gratis bij ons voor de deur parkeren.

Verhuur
Voor feesten, partijen en evenementen verhuren wij tapinstallaties, glaswerk, statafels, biertafels, terrasverwarmers, koelingen etc.

Kerstpakketten & Relatiegeschenken
Wij verzorgen uw kerstpakketten en relatiegeschenken geheel op maat. U bent van harte welkom in onze showroom. Informeer naar de mogelijkheden.